Projecten | Lisa

Klein maar belangrijk project: sportmaterialen naar Kaapstad!

Wij zijn blij om jullie te kunnen vertellen dat we weer een bijzondere jonge vrijwilliger kunnen sponsoren met haar project. Studente Lisa uit Amsterdam gaat deze zomer in plaats van gewoon op vakantie aan het werk bij een sportproject in Kaapstad via Activity International. Sportontwikkeling is erg belangrijk voor kinderen. Niet alleen is lichaamsbeweging gezond maar het leert ze ook samen te werken.

Lisa wil graag een koffer vol met duurzame materialen meenemen. Onder familie en vrienden is zij op het moment geld aan het inzamelen voor de materialen. Wij helpen haar graag helpen met dit mooie initiatief en hebben daarom besloten de vervoerskosten van haar extra koffer te betalen. Lisa stelt zich zelf aan jullie voor:

Hallo allemaal! Mijn naam is Lisa, ik ben 20 jaar, en 18 juli vertrek ik voor 5 weken naar Kaapstad. Via Activity International ga ik in Kaapstad 4 weken meelopen met een sportproject en een week reizen. Hierbij zal ik vooral sportlessen gaan geven op scholen. De reden dat ik voor dit project heb gekozen is omdat ik zelf studeer aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, en ik dus opgeleid word tot gymdocent. Ik wilde graag eens meemaken hoe de gymlessen gegeven worden in andere landen, vandaar dat mijn keuze is gevallen op het sportproject. Nu weet ik dat de scholen daar niet de luxe hebben die wij hier hebben. Mijn doel ik om een koffer vol goede materialen mee te nemen naar Kaapstad, denk hierbij aan verschillende ballen, pionnen en lintjes. Hiermee hoop ik een klein steentje bij te dragen aan betere sportvoorzieningen. Dankzij Amazing Children kan ik dit doel ook werkelijk verwezenlijken.

 ZUID-AFRIKA KAAPSTAD, ZUID-AFRIKA
LISA
PROJECT SPORTMATERIALEN
KOSTEN 80 EURO
STATUS IN VOLLE GANG!

Lisa