Stichting | ArtFusion

Onze eerste veiling, en daarmee de stichting, waren nooit van de grond gekomen zonder de enthousiaste en belangenloze hulp van ArtFusion. Lees hieronder meer over ArtFusion...

ArtFusion is geen traditionele galerie, maar een ruimte waar bijzondere ontmoetingen plaatsvinden. Want dat is het unieke van kunst: kunst leidt tot ontmoeting, emotie en persoonlijke verhalen. Zo kan kunst verschillen overbruggen.

De galerie is oorspronkelijk een initiatief van een groep kunstenaars die enkele jaren geleden besloot om samen een ruimte te huren en kunst aan te bieden in Villa Arena. Want: een interieur is niet compleet zonder kunst. Inmiddels is ArtFusion van Ellen en Just Gonggryp. Zij werken daarbij nog steeds samen met een hechte groep kunstenaars die ook vaak in de galerie te vinden zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je een schilderij of een beeld in het echt zien en verder praten met ons? Wij ontmoeten je graag in onze expositieruimte in Villa Arena. Voor meer informatie over ArtFusion kun je terecht op www.artfusion.nl.

ArtFusion is te vinden op de 1e etage recht boven de hoofdingang van Villa Arena aan de Arena Boulevard 58, 1101 BH Amsterdam.

Parkeren doet u momenteel het beste op P5!

ArtFusion