Onze Filosofie
Laatste Nieuws    

Onze Projecten in Kaart

Klein maar belangrijk project: sportmaterialen naar Kaapstad!

Wij zijn blij om jullie te kunnen vertellen dat we weer een bijzondere jonge vrijwilliger kunnen sponsoren met haar project. Studente Lisa uit Amsterdam gaat deze zomer in plaats van gewoon op vakantie aan het werk bij een sportproject in Kaapstad via Activity International. Wij helpen haar graag helpen met dit mooie initiatief en hebben daarom besloten de vervoerskosten van haar extra koffer te betalen. Lisa stelt zich zelf aan jullie voor...

Een bijzonder nieuw project: een doorstroomhuis voor straatkinderen in Zambia!

We hebben leuk nieuws: we gaan een nieuw project sponsoren. Het is het project van Anne Smudde, zij is een oud vrijwilligster van Activity International die inmiddels haar eigen stichting heeft opgericht: Lilato. Op de projectpagina geven we een korte introductie van Lilato en Anne: Lees direct verder!

Ontmoeting enthousiaste vrijwilligers!

Op zaterdag 17 januari was Amazing Children aanwezig op de informatiedag van Activity International in de Observant in Amersfoort. Het was ontzettend leuk om met de toekomstig vrijwilligers te praten. Lees verder...

Medasse, Bedankt!

Annick en Arianne zijn inmiddels alweer een tijd terug uit Ghana. Op hun website plaatsten ze een dankberichtje waarin Amazing Childeren uiteraard ook wordt genoemd. Wil je meer lezen over hun project? Dat kan hier! Daar vind je ook de link naar hun website met al hun prachtige verhalen.

Special Need School in Ghana

Wij vinden het heel leuk om jullie te kunnen vertellen dat Amazing Children nog een prachtig project in Ghana gaat sponsoren deze zomer. Het is een project van drie ontzettend gemotiveerde Nederlandse vrijwilligers. Merel, Maaike en Mellijn zijn 27, 20 en 19 jaar oud en gaan voor de tweede en derde keer terug naar Asebu, een klein dorpje in Ghana. Nu hebben zij een droom die ze willen vervullen; een school opzetten voor kinderen die extra hulp nodig hebben bij het leren; een Special Need School. Het is de bedoeling dat kinderen met een leerachterstand maar ook met een aandoening (maakt niet uit welke) hier voldoende aandacht en ruimte krijgen om te kunnen leren. Lees verder over hun project.

Koffers vol kleren voor 75 Amazing Kids

Annick en Arianne zijn 18 en 20 jaar oud. Ze hebben beiden al eens vrijwilligerswerk gedaan in Ghana en gaan nu samen met heel veel energie weer terug naar Ghana. Dit keer gaan ze goed voorbereid op reis. Al maanden zijn zij spullen aan het verzamelen waarvan ze weten dat die erg nodig zijn op het project. Het gaat hierbij om kleding, speelgoed, les- en ontwikkelingsmateriaal en verzorgingsspullen die in Ghana schaars/niet te verkrijgen zijn. Lees verder over hun project.

Amazing Children heeft officieel de ANBI status!

Met terugwerkende kracht is Stichting Amazing Children per 1 januari 2014 een ANBI Stichting geworden. En daar zijn we trots op! Inmiddels bestaat de stichting bijna 3 jaar en hebben we vijf prachtige projecten kunnen steunen. Het feit dat we nu een ANBI (Algemeen nut beogende instellingen) stichting zijn biedt de stichting nog meer mogelijkheden. Lees verder over de ANBI status.

Collect per Project

Het is prachtig om met de hulp van Amazing Children dit resultaat neer te kunnen zetten! Het is en blijft een Mozambikaanse crèche. Het enige wat we hebben gedaan is de omstandigheden verbeterd. En ook dit is helemaal gedaan door Mozambikanen. We hebben niet alleen een crèche geholpen, we hebben ook een heleboel andere Mozambikanen geholpen door ze van werk te voorzien of spullen bij ze te kopen. Amazing Children en donateurs van Amazing Children, heel erg bedankt namens Dina en de kinderen voor het helpen realiseren van dit mooie lokaal!! Lees snel meer over dit project!

 

Blijf op de hoogte van alle projecten van onze vrijwilligers. En zie hoe hun inzet (en onze steun) het verschil maakt...

Lisa Zuid-Afrika KAAPSTAD, ZUID-AFRIKA
LISA
PROJECT SPORTMATERIALEN
KOSTEN 80 EURO
STATUS IN VOLLE GANG!

Anne Zambia LIVINGSTONE, ZAMBIA
ANNE
PROJECT DOORSTROOMHUIS
KOSTEN 500 EURO
STATUS IN VOLLE GANG!

Annick & Arianne Ghana ANWIA NKWANT, GHANA
ANNICK & ARIANNE
PROJECT KLEDING VOOR 75 KIDS
KOSTEN 400 EURO
STATUS VOLTOOID!

Merel, Mellijn & Maaike Ghana ASEBU, GHANA
MEREL, MELLIJN & MAAIKE
PROJECT SPECIAL NEED SCHOOL
KOSTEN 1500 EURO
STATUS VOLTOOID!

Collect per Project Mozmbique MOZAMBIQUE
COLLECT PER PROJECT
PROJECT OUD KLASLOKAAL OPKNAPPEN
KOSTEN 750 EURO
STATUS VOLTOOID!

Amber en Liesbeth Madagascar AMBROSTIRA, MADAGASCAR
AMBER & LIESBETH
PROJECT LUNCH SUMMER SCHOOL
KOSTEN 525 EURO
STATUS VOLTOOID!

Noortje en Anna Madagascar AMBROSTIRA, MADAGASCAR
NOORTJE & ANNA
PROJECT 6 PROJECTEN
KOSTEN 1000 EURO
STATUS VOLTOOID!

Linda de Boer en Buiske Boone Ghana SWEDRU, GHANA
LINDA & BUISKE
PROJECT ICT LOKAAL
KOSTEN 780 EURO
STATUS VOLTOOID!

Djune Klaassen Ghana SWEDRU, GHANA
DJUNE
PROJECT BOUW EXTRA KLASLOKAAL
KOSTEN 1360 EURO
STATUS VOLTOOID!

Annemette Hellinga en Lieselotte Hellinga Ghana MALELANE, ZUID-AFRIKA
METTE & LOTTE
PROJECT RENOVATIE BADKAMERS
KOSTEN 1000 EURO
STATUS VOLTOOID!